Сабралиева Марина
Член совета

Марина Дүйсенғалиқызы Сабралиева-тамақ өнеркәсібі саласындағы қызметімен танымал қазақстандық қоғам қайраткері.

Білім:

1998 жылы Қазақ агротехникалық университетін "инженер-технолог"мамандығы бойынша бітірген.

Мансап:

2004 жылдан бастап: "Қазақстанның тамақ кәсіпорындары Одағы" заңды тұлғалар бірлестігінің Вице-президенті.

2011 жылдан бастап: ӘКК төрағасы.

ӘКК қызметі:

Қазақстанның тамақ кәсіпорындарының мүдделерін білдіреді және қорғайды.

Азық-түлік қауіпсіздігі стандарттарын енгізу бойынша консалтингтік және сараптамалық қызметтерді қоса алғанда, Одақ мүшелеріне қолдау көрсетеді.

Шетелдік әріптестермен іскерлік байланыстарды нығайтуға жәрдемдеседі.

Марина Сабралиева өнімдердің сапасы мен қауіпсіздігін арттыруға, сондай-ақ саладағы халықаралық ынтымақтастықты кеңейтуге ұмтыла отырып, Қазақстанның тамақ өнеркәсібін дамытуға белсенді қатысады.